Online Консултинг

 

Online Консултинг

Чрез тази електронна форма може да зададете вашите въпроси в сферата на интелектуалната собственост (авторско право и сродните му права, патенти, полезни модели, промишлени модели, търговски марки, географски означения, нови сортове растения) на експертите, представителите по интелектуална собственост и адвокатите от IP Consulting.

Заявление за издаване на патент или полезен модел

След попълване на заявлението за издаване на патент за изобретение или полезен модел ще получите обратна връзка от нас и информация за следващите стъпки.

Заявление за регистрация на промишлен дизайн

Формуляра на заявката за регистрация на промишлен дизайн Ви помага да уточните необходимата информация за заявяване на вашия промишлен дизайн.

Заявление за регистрация на търговска марка

С помощта на заявлението по-бързо и коректно ще предоставите необходимата информация на нашите експерти за заявяване.

Заявление за наблюдение на търговски марки (PDF-формат)

За да се защитите от регистрации на сходни и/или идентични марки, наблюдавайте регистрите на заявените национални, международни и европейски марки.

С екипа на IPConsulting, по всички въпроси свързани с интелектуална собственост – авторско и сродно право, патенти, полезни модели, търговски марки, географски означения, промишлени дизайни, топология на интегралните схеми и нови сортове растения, може да се свържете и на e-mail за Online Консултинг E-mail: office@ipconsulting.eu

   

   

 • Visit our new site

  Visit our new site IP Consulting.eu - Intellectual Property Consulting Agency
 •  

   

  IP Consulting Google+ page

  IP Consulting Ltd. on LinkedIn