Книгата Търговски марки – Опозиции – представена в ozone.bg

търговски марки ozone.bgПопулярният сайт – книжарница OZONE.bg предлага книгата на адв. Аглика Иванова и инж. Иван Иванов – Търговски марки – Опозиции.

Книгата “ТЪРГОВСКИ МАРКИ – ОПОЗИЦИИ” разглежда в дълбочина процедурите по опозиция при регистрация на марки в България и Европейската общност (марки на Общността). Опозиционната процедура е съществена част от цялостната процедура по регистрация на търговска марка. Четири години след въвеждане на опозиционната система настоящата книга систематизира практиката и прави анализ на разликите в българската и европейската системи за регистрация.

За повече информация:

https://www.ozone.bg/


Търговски марки са знаци, които са способни да отличават стоките или услугите на едно лице от тези на други лица и може да бъде представен графично. Такива знаци могат да бъдат думи, включително имена на лица, букви, цифри, рисунки, фигури, формата на стоката или на нейната опаковка, комбинация от цветове, звукови знаци или всякакви комбинации от такива знаци.


Уебсайтът Ozone.bg e собственост на Озон Ентъртейнмънт АД – една от водещите групи онлайн магазини в България. Ozone.bg е създаден през 2008 г., като онлайн магазин, специализиран в продажбата на видеоигри и гейминг аксесоари. С годините сайтът се разраства и през 2013 г. към портфолиото се добавят допълнителни продуктови групи като книги, пъзели, мърчандайз, играчки, аудио, техника и електроника. Днес Ozone.bg предоставя не само продукти за забавление и свободното време, но и много други. Богатият продуктов каталог позволява на клиентите не само да открият това, което търсят на едно място, но и да имат избор от различни марки и разновидности на продуктите.