EuroClass – нов инструмент на OHIM

Ведомството за марки и дизайни на Общността (OHIM) е пуснало в действие подобрена версия на своя популярен EuroClass инструмент, комбиниращ функциите на вече остарелите приложения EuroAce и EuroNice. EuroClass е полезен инструмент, който ви помага при подаване на заявление за регистрация на търговска марка и когато опитвате да организирате своите стоки и услуги в правилните […]

EuroClassВедомството за марки и дизайни на Общността (OHIM) е пуснало в действие подобрена версия на своя популярен EuroClass инструмент, комбиниращ функциите на вече остарелите приложения EuroAce и EuroNice.

EuroClass е полезен инструмент, който ви помага при подаване на заявление за регистрация на търговска марка и когато опитвате да организирате своите стоки и услуги в правилните класове.

Помага ви при класифицирането на стоки и услуги. Позволява да сравните съдържанието на националните класификационни бази данни и приемливостта на стоките и услугите в двадесет национални ведомства по търговските марки.

Ако изберете термин от листа с резултати, които се приемат от OHIM за заявката за вашата търговска марка, можете да сте сигурни, че тя ще бъде автоматично приета от OHIM. EuroClass предлага и превод за стоки и услуги и отново показва приемането им от всяко ведомство.

Източник: OHIM