19та Среща на потребителите на OAMI

19-тата на потребителските групи на OAMI се проведе средата на месец април в централата на ведомството за европейски марки и дизайни (OHIM) в Аликанте. Около двадетет потребителски организации се присъединиха към екипа на OHIM, за да обсъдят широк кръг от въпроси, вариращи от услугите по качество и медиация до инициативите на Фонда за сътрудничество и […]

среща19-тата среща на потребителските групи на OAMI се проведе средата на месец април в централата на ведомството за европейски марки и дизайни (OHIM) в Аликанте.

Около двадетет потребителски организации се присъединиха към екипа на OHIM, за да обсъдят широк кръг от въпроси, вариращи от услугите по качество и медиация до инициативите на Фонда за сътрудничество и Конвергентната програма.

Дневният ред бе фокусиран и върху конкретни въпроси, поставени от потребителите във връзка с практиката на ведомството, с особен акцент върху 10-тото издание на Ницката класификация, прекратяване процедури по възражение и публикуването на отхвърлени заявки за регистрация на дизайн на Общността.

Тези срещи предлагат идеална платформа за потребителите да се срещнат лице в лице със служителите на OHIM, като в същото време дават възможност на експертите на ведомството за европейски марки и дизайни да са своевременно запознати с мнението на потребителите на услуги. Вижте повече за регистрация на марка в ЕС.

Във видео репортаж на уеб страницата на OHIM, представители на някои от организациите участнички споделят мнението си относно провелото се събитие.

Източник: OHIM